Allmänt

Lördagsnöje

Lördagkvällen, den kväll då folk går ut och roar sig, tillbringar jag gärna i tvätthallen på macken. Speciellt med en ny bil… Alla har vi olika sätt att roa oss. 😉

Imorgon får jag leka ”finn fem fläckar” och kolla vilka områden jag missat att tvätta på den här bilen. Jag vet var jag brukat slarva på den förra, men det är inte alls säkert att det är på samma ställen på den här.

Gårdagens slask hade nått ända upp på biltaket, så bilen & jag har nu tillbringat en timme med en vrenskande högtrycksslang och en schamposvamp. De är bussiga på macken och låter mig stå kvar med bilen till imorgon, så den får torka inomhus. (Annars finns risk att dörrlister och -lås på bilen fryser ihop, då det är kallgrader ute.)

I vanliga fall brukar jag tvätta bilen och ställa in den i garaget här hemma, men nu går inte det. Mina garage är fullproppade. Jag har alltså TRE garage, men inte plats för EN bil. Så är det: ju mer plats man har, desto mer samlar man på sig.

Nu ska jag återgå till soffan & TV:n. Men först ska jag gå och ta på mig nattlinnet, morgonrocken och fårskinnstofflorna. Det blir inget mer uteliv för mig ikväll. (Jodå, jag går ut på bron och röker iförd morgonrock, det får grannar och förbipasserande stå ut med.)

[tags]lördag, biltvätt, garage[/tags]

2 kommentarer på “Lördagsnöje”

Kommentarer är stängda.