Allmänt

Snabbt ordnat

Veckan matsedel är klar, även om jag känner att jag skulle kunna variera mig mer. Nu har jag noll fantasi och noll inspiration just idag, men rätt som det är kommer jag på något nytt under veckan och byter ut någon av rätterna. Vi får se. Spännande fortsättning följer.

Den observante ser förstås att jag slirat lite med beskrivningarna, just för att jag ska kunna ändra mig. T ex ”ugnsstekt kyckling” kan betyda i stort sett vad som helst, från marinerade kycklingfiléer till Stinas Kyckling. Det kan t o m bli så att kycklingen steks på spisen, i stekgrytan, istället för i ugnen.

Nu ska jag sluta tjata om veckans middagar, för den här gången. Den som är intresserad kan läsa matsedeln själv i högermenyn, ni andra behöver inte göra det. Jag är ingen mästerkock, jag bara lagar mat.

[tags]matsedel, middagar, matlagning[/tags]