Allmänt

Vinter

Det blev vinter på en gång. Jag tror inte det är så halt efter de större vägarna, men efter smågatorna… *suck* När jag skulle gå till affären var det glashalt – efter plogningen. Det är så typiskt, det plogas med ett slätt blad utan sandning efteråt, så den varma snön packas hård och blank. Inget fäste för skor utan dubbar, alltså. Bilar hade däremot inga problem, men de har ju dubbar.

Jag har inte skottat gården. Egentligen borde jag köra fram och tillbaka med bilen över gården, för att packa fast snön och få en botten så inte gruset skottas ut på gräsmattan, men det ids jag inte. Om det blir varmt ett par dagar så smälter snön ihop och packar sig själv.

Tvätten är klar, för den här gången. Mission completed. Nu återstår bara att – ja, just det – få in den torra rena tvätten i skåp & lådor. *hatar* Nå, det är ingen brådska. Trots allt är det mina egna kläder, så jag får skylla mig själv när de blir skrynkliga. Dessutom – det är ett tag sedan jag tvättade senast – var det en oroväckande stor mängd sommarkjolar & shorts. De ska inte fram förrän nästa sommar, så jag har – som sagt – gott om tid att få undan den torra tvätten.

Holy shit! NU kom jag plötsligt ihåg! Jag måste ju prova mina morgonrockar, för att se vilken jag ska skicka tillbaka! I vanlig ordning beställde jag två olika, för jag kunde inte bestämma mig för vilken modell jag ville ha: med eller utan huva. Jag hämtade ut paketet förra fredagen och har inte ens öppnat det än. Det hamnade i skymundan och glömdes bort.

[tags]vinter, tvätt, morgonrock[/tags]