Allmänt, Katter

Ensam hemma

Jag har barnfri helg, fr o m igår ända fram till måndag kväll. 😉

Det firades igår genom att sova bort ett av mina favoritprogram två gånger, äta onyttigheter och söka fram yllefilten.

Yllefilten, ja. Så fort den hamnade på mig i soffan, kom froppisen och tvingade sig in under filten. Där låg hon sedan kvar, även fast gamlingen kom och trampade runt på henne ovanpå filten! De älskar verkligen den filten, de små djuren.

Jag ringde till C, som inte var hemma, men då pratade jag med I istället. Allt för att uppehålla telefonlinjen tills ”faran är över”, d v s tills det är så sent att farsan inte ringer och kommenderar mig att köpa något han Ab-So-Lut måste ha med en gång. Något livsviktigt, typ kanelbullar… *suck*

Allt jag kan hoppas är att jag inte blir likadan när jag blir gammal. Jag kommer säkert istället att bli dement, som morsan, men det tycker jag bara är roligt. Alltså; farsan = jobbig, morsan = rolig. 

Ikväll tänker jag städa, men får se hur långt jag kommer. Först och främst måste allt undanplockande göras, innan jag ens kan fundera på att ta fram dammsugaren. Jag kanske ”bara” plockar ikväll, och dammsuger & skurar imorgon. När plocket väl är gjort, går själva dammsugningen snabbt.

[tags]barnfritt, Ice Road Truckers, yllefilt, krävande föräldrar, städa[/tags]

2 kommentarer på “Ensam hemma”

  1. Bra strategi där med att plocka undan 😆 I mitt fall blir det bara röjande för att sedan kunna dammsuga å våttorka, det senare sker alldeles för sällan eftersom när jag röjt så röjer ungarna tillbaka! 😡 Det är som en ond cirkel… Men det ”pratas” om att det blir, om inte bättre så, annorlunda om några år. För mig verkar det som en hägring… Förrresten, vet du att det finns en antistädgrupp på FB – funderar på att bli medlem.

  2. Men jag som inte ens är med i FB!

    Det där med ungar som röjer tillbaka det man röjt bort… Jag har nu en på 23 som bor hemma igen och hon har inte blivit bättre, trots eget boende.

    Men det var rörigt här även utan ungar hemma, kan inte förstå varför. 🙄 Måste vara katterna.

Kommentarer är stängda.