Allmänt

Tänka sig

I den djupa depression jag drabbades av, då jag upptäckte att Lyxfällan slutat för säsongen, råkade jag hitta en bortglömd realista från Ellos på köksbordet… Ni kan ju gissa hur det gick? Jajamensan, jag har beställt ett stooort paket – nu igen!

Jag skäms. Kläder är verkligen inget jag behöver investera i nu. Men det var ju så billigt! Och flera av mina favoriter reades rejält! Och – som en liten tröst – jag beställde flera byxor av samma modell men i olika storlekar, för att kunna prova mig fram till vilken som passar bäst (eller minst dåligt…) här hemma i lugn och ro.

Ett par jackor blev det också, varav jag bara kommer att behålla en. Kunde inte bestämma vilken utan att prova. Det blev nog inte så dyr beställning i slutänden, trots allt.

[tags]postorder, Ellos, rea, kläder[/tags]