Allmänt

Ledbruten

Gårdagskvällen blev en aning omstuvad, av diverse olika orsaker. Gården blev i alla fall skottad, även om det dröjde lite längre än planerat innan skottningen kom igång. B och jag skottade bort snön, och eftersom hon är ung och rask fick hon skotta det mesta. 😉

Idag har mina knän mått bra tills för en liten stund sedan, då jag reste mig från skrivbordsstolen. Då kärvade ena knät ihop, men jag tar det med ro. Så småningom släpper det onda så jag kan gå som folk igen. Det känns som att en sena ”fastnat” och kommer att sprätta loss igen.

Just idag ränner jag i korridorerna, från det ena till det andra. På jakt efter den personal som flytt… (De måste känna på sig att jag är ute efter dem, så de därför håller sig undan, eller hur?)

A ringde igår och bjöd in sig på middag hos mig idag!?! Det var inte så att han längtade efter Janssons frestelse, utan mer ett uttryck av slöhet. Nå, jag lagar alltid en stor form frestelse, så den lär räcka åt honom också, förutom att jag planerat den till middag på fredag igen.

Idag är det kallt. Inte jättekallt, bara vanligt kallt, d v s ca -14 grader i morse. Det var bara madamen som ville gå ut – och bara en kort stund – medan de andra två inte ens gick fram till ytterdörren.

Det betyder att det äntligen är vinter! Även om jag inte gillar att skotta snö, så gillar jag ändå att snön ligger kvar så det blir ljust ute.

[tags]skotta snö, dåliga knän, Janssons frestelse, kyla, vinter[/tags]