Allmänt

Jaha

Nu börjas det igen. Snöhelvetet.

Jag har inte skottat gården än, mest beroende på att jag behövde sova igår kväll. Var uttröttad efter föregående natt då jag sett Amadeus, denna underbara film som alla bör se, helst flera gånger. Har du inte gjort det, så marsch iväg!

Min kväll är alltså fullspäckad:

 • Laga mat & äta
 • Ladda & köra igång diskmask + handdiska grytor
 • Besöka päronen
 • Skotta snö
 • Ta upp torr tvätt från källaren
 • Duscha
 • Försöka komma mig i säng i rätt tid, då Dan Brown väntar på mig där 😉

[tags]skotta snö, Amadeus, Dan Brown, Den förlorade symbolen[/tags]

4 kommentarer på “Jaha”

 1. Jaha det tog bara två dagar så förändrades din inställning till snö.
  Så där lät det inte den 30/11 😉

 2. *flinar* Jag är Tvilling, alltså dubbla personligheter, och ändrar mig jämt. Speciellt vad gäller snön. 😉

 3. Dan Brown, minsann. Hmm. Då föredrar jag nog Nikki Sixx ändå (se min blogg från gårdagen) 😉 😆

  Här har vi inte fått någon snö ännu, bara mer eller mindre rimfrost, när det inte regnar, vilket det har gjort i typ fem år nu… 👿 Jag trodde aldrig jag skulle säga det men nu längtar jag faktiskt efter snö! 😯 (Jag bheöver å andra sidan inte skotta…)

  Kram,
  Carra

 4. Längtar? Efter snö??? 😯 😯 😯

  Du, jag har nog en skyffel åt dig också, vilken dag du vill… :mrgreen:

Kommentarer är stängda.