Allmänt

Isägg

Typiskt.

Bilen var ett isägg i morse. Någon (inte jag) som inte ens skulle använda bilen hade stoppat i värmaren under gårdagens snöväder (som fortsatte hela natten) så all snö som landat på bilen hade smält och runnit ner efter sidorna. Igenfrusna dörrar, ogreppbara handtag, isinpackade lysen.

Jag drog ur värmaren och klöste bort den värsta isen innan jag skulle promenera till jobbet, men det slutade med att jag tog bilen istället, då jag ändå höll på med den. Dessutom blir det grymt halt när de plogar bort snön; hårdpackad is under, med lite lös snö ovanpå. Ja, OK, jag var lite lat också. 😉

Ännu mer typiskt: mitt paket är ännu inte ens skickat! Jag har väntat i evigheter, känns det som, även om det inte var speciellt nödvändiga saker i det där paketet. Men det var ju rea! 🙄

Ironiskt nog får jag flera mail om dagen som påminner mig om att handla på deras rea. *hmpf* De kan skicka mitt paket nu, det är snart två veckor sen jag beställde det – jag kommer inte att lägga till mer på den beställningen. *irriterad*

[tags]isägg, snö, motorvärmare, paket, postorder, rea[/tags]