Allmänt

Frid och fröjd

Fredag eftermiddag. Allt är frid, stjärnan blid… *nynnar*

Julen har gått mig på hjärnan. Så fort jag öppnar en tidning hoppar annonserna rätt upp i synen på mig. Jag suckar bara då jag ser allt handlarna tycker vi kunder ska köpa oss till jul.

Visst kan det hända att jag behöver en ny TV precis till jul, men det är i så fall för att den gamla gått sönder, inte för att den är ”omodern”. Sak samma med stereo, mobil, kamera, etc. Jag kan vara elektroniknörd emellanåt, men det är jag året om, inte bara till jul.

Favoritjulklappen att ge bort är – förstås – en bok. Jag vill så gärna förmedla känslan av att få en alldeles ny, alldeles oläst, bok i sin hand till mottagaren, och kan göra mig stort besvär för att hitta rätt bok till rätt person.

Varje år säger vi (juniorerna och jag) att vi bara ska köpa julklappar till varandra, men ändå brukar det bli några extra paket att dela ut lite här och var. Vi får se hur det går den här gången.

[tags]fredag, julklappar[/tags]

3 kommentarer på “Frid och fröjd”

  1. Vad skönt att läsa om andra som har ungefär samma syn på julen, som jag själv har! 😀

    Jag kommer att länka till din blogg, både i min länklista, men också direkt i texten, lite då och då.

    Var rädd om dig!

    /Stefan

  2. Stefan: Tack! Jag känner mig hedrad! 😉

    Tove: LOLcats! Jag älskar LOLcats! 😆

Kommentarer är stängda.