Allmänt

Framåt natten

Eller kanske jag skulle kalla det framåt morgonen? Klockan är ju ändå halv 5, en söndagsmorgon i december.

Vädret har blivit varmare, temperaturen ligger runt nollstrecket och några snöflingor har fallit under dagen. Det märkte jag inte så mycket av, eftersom jag var inomhus. På IKEA. 😉

Där gjorde jag diverse fynd, precis som jag brukar göra. Det har ännu inte hänt att jag kommit hem tomhänt därifrån. Värt att notera: det var lördag, och julen närmar sig. Det betyder att det var knökfullt med folk, jag kapade åt mig den näst sista vagnen, och kön i restaurangen var olidlig. Däremot var alla kassor öppna och köerna inte alls långa där.

Varför jag hamnade på IKEA idag var för att B behövde skjuts till ett barndop hon var bjuden på, med övernattning. Nu hann hon ändra sig, så övernattningen blev inte av, men jag hade inget emot en shoppingrunda. Nu är den avklarad före jul.

Dessutom hann jag in på Djurmagazinet för att köpa specialfodret åt madamen, och in på CandyWorld för att köpa en GIGANTISK påse lösgodis åt mig själv & B. När vi kom hem, efter att ha ätit middag efter vägen, parkerade vi oss framför TV:n och såg Law & Order medan vi tryckte i oss lösgodis. Perfekt avslutning på lördagen!

[tags]IKEA, lördag, lösgodis[/tags]