Allmänt

På fyra hjul

Nu är jag lite less. Det blev 55 mil i bil den här helgen, även om jag inte alls räknat med mer än ungefär hälften.

A har varit till Stockholm, med jobbet. Han, och två till, bokade om hemresan till söndag för att kunna stanna en dag extra hos bekanta. (Övriga från jobbet åkte hem på lördagen.)

Jag frågade, innan han åkte, om någon skulle hämta dem på flygplatsen när de kom hem. Jodå, det var ordnat, någon skulle hämta dem, fick jag veta. Vad jag inte fick veta var att denna ”någon” var jag…

Precis efter middagen blev jag utringd som flygtaxi. *gaahhh* Eftersom jag inte kör så fort så hann de till flygplatsen före mig, men det spelade inte så stor roll. Nu kom de sig hela vägen hem, i alla fall.

Jag hade gärna vetat om den resan i förväg, för då hade jag åkt tidigare för att hinna shoppa (när jag ändå var åt det hållet). Kanske jag t o m hade hunnit en sväng till bekanta för att åtminstone dricka kaffe och prata en stund?

Nå, jag sparar det till mellandagarna, då jag är ledig. Nej, jag tänker inte shoppa kläder på mellandagsrean, men jag vill väldigt gärna gå i affärer i alla fall. Och jag kör gärna bil i dagsljus…

Jag hatar att köra i mörkret som är längs vägarna nu! Det varma vädret har gjort kustvägen bar och blöt, så där är det höst igen. Inlandsvägarna har kvar snön, åtminstone mellan spåren, så där är det aningen ljusare att köra även om det är mörkt.

[tags]vinterväg, köra i mörker, flygtaxi[/tags]

2 kommentarer på “På fyra hjul”

  1. Jag fick faktiskt åka som passagerare när vi for hem från flyget!

    A ville köra, och jag överlät så gärna ratten åt honom. Det blev ju ändå mil i bil men jag slapp åtminstone köra själv.

Kommentarer är stängda.