Allmänt

Håller ställningarna

Hoppsan!?! Helt plötsligt blev jag ensam kvar på avdelningen, och får alltså hålla ställningarna alldeles själv.

De andra går HLR idag, den utbildning jag gick förra veckan. Värre än så är det inte. Ingen svininfluensa eller annan sjukdom som slagit ut personalen.

På tal om svinis: jag ska vaccinera mig på torsdag. Till slut, efter att ha försökt boka tid i flera veckor, lyckades jag kapa åt mig en tid på torsdag morgon. Bara jag håller mig frisk till dess, när nu den första snuvan gått över… *peppar peppar*

Med risk för att betraktas som ytlig (Moi? Ytlig? Kanjagintetänkamig. :mrgreen: ) måste jag delge intresseklubben att mina naglar farit fullständigt åt fanders den här helgen. De är splittrade, skivar sig och fastnar i allt jag rör vid i klädesväg. Det må vara ett litet, och väldigt ytligt, problem men det är ändå ett problem. (Jag måste ju hitta något att gnälla över.)

[tags]hålla ställningarna, HLR, vaccination, ytlig, naglar[/tags]

2 kommentarer på “Håller ställningarna”

  1. Jag tror det är hushållsarbetet (läs: handdisk av ett gäng ingrodda grytor) som spökar. Men äppelkaka är aldrig fel att prova med, förstås. 😉

Kommentarer är stängda.