Allmänt

Förutseende

Veckans matsedel är gjord. Veckans handelslista likaså. Den är ungefär en kilometer lång. *skakar på huvudet*

Jag har nämligen, i ett anfall av storhetsvansinne, bestämt mig för att köpa hem allt som behövs för att baka saffransbullar. Baka? Jag??? Något blev fel här, känner jag. Jag som bakar i färdiga burkar. På hyllorna i Konsum.

Nå, ikväll blir det inget bakat. Knappast någon annan veckodagskväll, heller. Vi får se framåt helgen vad jag hittar på. Det kan hända att jag har en sysslolös stund då jag slänger ihop en deg. När degen väl är gjord, finns ingen återvändo…

*muttrar för mig själv* En jäsdeg? Hur många år är det sedan jag bakade en jäsdeg senast? Sedan jag bakade något alls senast? Fungerar ugnen? Jag har ju bara haft spisen i sex år…

Spännande fortsättning vilken dag som helst.

[tags]matsedel, handelslista, baka saffransbullar[/tags]

2 kommentarer på “Förutseende”

  1. Haha! 😉 Nej, jag tror nog jag ska klara det. Kanske på lördag, så jag har färska bullar till Lucia.

    Jag kanske skulle ringa runt och bjuda in folk när baket är klart – de tror nog inte att jag kan? 😯

Kommentarer är stängda.