Allmänt

Nattarbete

Det här får inte bli någon vana.

Jag somnade tidigt på soffan och vaknade plötsligt av mig själv. Skumögd tittade jag på klockan och tyckte den var ungefär 3. Fasen också! Jag som skulle diska och fixa en del annat!

Slängde mig upp från soffan och bestämde mig för att köra Extremt Tidig Uppstigning istället, för att hinna göra det jag skulle gjort under kvällen. Slog igång vattenkokaren (till snabbkaffet), tog mig en rök, släppte ut – och in – katter, plockade i diskmasken, handdiskade en form som inte rymdes, torkade händerna och vände mig mot klockan…

Vad f*n?!? Klockan var inte mer än 12!

Så går det när man vaknar kvart över 11. Vad ska jag nu göra resten av natten? Extremvaken och stirrögd sitter jag framför datorn, och TV:n är igång. Måste försöka hitta någon dokumentär att sova gott framför.

[tags]yrvaken[/tags]