Allmänt

Minidepp

Det är deprimerande att beställa kläder på postorder. Ni förstår, det är något fel på min badrumsspegel ( = min största spegel) för jag ser så fruktansvärt fet ut i den, speciellt vid provning av nya kläder. Jag skulle ha reklamerat den, alternativt köpt spegel någon annanstans än på IKEA.*

Under natten, när disk och annat var avklarat, passade jag på att sprätta upp det stora Ellospaket jag tvingat B att hämta åt mig i fredags. Har inte haft tid att prova kläderna förrän inatt. Det var, som sagt, en deprimerande upplevelse med de flesta av plaggen, men några passade ändå. Får väl vara nöjd med det. *suckar*

I år verkar jag ha pippi på jackor. Nu hänger ännu en delningsbar** (och redan delad) jacka under hatthyllan i hallen. Jag måste snart börja rensa bort en del jackor därifrån. Då det fortfarande är så pass varmt, är det svårt att välja jacka, men de skabbigaste exemplaren kan jag plocka undan.

Jag är ju en varmblodig 😉 person, som absolut inte får klä mig för varmt då det inte behövs. Då svettas jag ihjäl! Att t ex köra ett shoppingrace efter gågatan i L vintertid är något av en utmaning. Varmt inne, kallt ute, när man springer mellan de folkfyllda galleriorna. Värst är när det snöar och blåser, för om det ”bara” är kallt klarar jag mig med en tunn jacka.

[tags]postorder, Ellos, IKEA, varmblodig[/tags]

*) Där har vi lösningen: det är IKEA:s fel att kläderna inte passar! :mrgreen:

**) En sådan där jacka som är flera skikt; man kan använda antingen den yttre eller den inre jackan var för sig eller montera ihop dem till en tjock jacka.

3 kommentarer på “Minidepp”

  1. Du skall se att det ser bättre ut i dagsljuset! *försöker trösta dig*. Min spegel är inte IKEA och jag har samma problem…. 😳

  2. Det värsta är att det gömmer sig en fet rynkig kärring i varenda spegel jag hittar. :mrgreen: Förstår inte alls var hon kommer ifrån.

Kommentarer är stängda.