Allmänt

Sned

Efter att ha balanserat runt på halkan igår, är jag sned i ryggen idag. Jag vrider mig runt min egen längdaxel, så att säga, men en tröst i bedrövelsen är att jag i alla fall inte har ont i något av knäna – än. Och jag har *peppar peppar* inte fallit heller.

B skulle ha bilen idag, så hon fick äran att skjutsa mig till jobbet. Jag var förutseende nog att ta med matburk också, så jag slipper gå hem under lunchen. (Det är inte mindre halt idag.)

Alltså, egentligen, det finns ju dusch och en säng här på jobbet* – kanske jag skulle flytta in? Det gör inget att larmet slår igång, jag ligger ju ändå stilla framför TV:n hela kvällen. Åh, TV:n… Just det. Här finns ingen TV. Men jag kan ju se webb-TV! 😉

Nej, hujeda mig, vilken mardröm! Jag drömde förresten en mardröm om jobbet inatt. Eller, inte jobbet, men mina jobbarkompisar var med i drömmen.** På sätt och vis. Det går inte riktigt att förklara på ett vettigt sätt. Går drömmar någonsin att förklara?

[tags]ont i ryggen, halka, matburk, mardröm[/tags]

*) Ja, sängen är inte i mitt rum, och inte duschen heller, men de finns i byggnaden.

**) Det var inte jobbarkompisarna som utgjorde mardrömmen, de råkade bara vara med.