Allmänt

En god gärning

Jag försöker desperat samla pluspoäng under dessa sista skälvande dagar fram till jul. Idag gjorde jag en god gärning: satte in lite pengar på B:s tomma kontantkort till mobilen. Det var av ren och skär själviskhet jag gjorde det, för det är så himla irriterande när hon inte kan ringa eller SMS:a sina ärenden själv.

Trots kylan (envisa rykten påstår att det var -27 under lunchen) måste jag nog gå till macken efter jobbet, för att hämta mitt paket. Eller, egentligen är det inte mitt paket, det är bara beställt i mitt namn. Det ska lämnas vidare – med faktura och allt – till svägerskan, som beställt en julklapp åt sig själv (med hjälp av mig).

Under över alla under – jag hittade installationsskivan till min stationära dator när jag gjorde en arkeologisk utgrävning i mina bra-att-ha-lådor.* Det betyder att helgen är räddad, för jag räknar kallt med att det kommer att ta ett bra tag att återställa datorn till sitt ursprungsskick.**

Om jag lyckas med återställningen ska jag tömma mobilen och peta in lite foton här i bloggen, antingen i de inlägg bilderna passar till, eller i ett enda långt osammanhängande inlägg. Vi får se vad jag känner för, om jag kommer så långt.***

[tags]goda gärningar, julklapp, datorproblem, mobilfoton[/tags]

*) Alla har väl sådana lådor? Där man samlar bra-att-ha-grejer tills dagen innan man behöver det, för man har ofta precis hunnit slänga det man desperat söker nästa dag.

**) Och alla mina favoritsidor och -program kommer att försvinna! 😥 

***) Ni kanske inte får se några bilder alls. De kan visa sig vara väldigt suddiga när jag ser dem i större storlek, så jag inte alls använder dem.