Allmänt

Tidig morgon

Eftersom jag sov mest hela kvällen igår, vaknade jag redan vid halv 5. Det, kära vänner, är extremt tidigt för mig (ibland har jag knappt hunnit gå och lägga mig vid den tiden). Hoppade i alla fall upp och körde morgonrutinen, så jag var tidigt på jobbet i morse.

Termometern visade att det var -25,4 grader utomhus, så det var läge att plocka fram långkalsongerna. Jag må vara en härdad norrlänning, men även jag fryser när det är så kallt och jag ska promenera till jobbet. Mössan har jag däremot inte plockat fram än.* Lite fåfäng måste man få vara.

Nu väntar jag bara på sommarkatalogerna. Har inte de börjat komma än? De brukar dyka upp just när det är som kallast och mörkast, den tid på året som man tror att man aldrig kommer att kunna använda shorts igen.

[tags]tidig morgon, kallt[/tags]

*) Här kan vara läge att nämna det gamla talesättet ”tomma lador behöver inget tak”. 😉