Allmänt

Fredagsmys

Idag har vi haft julfest light på jobbet, d v s chefen gav en sammanfattning av året som gått, vi fick julklappar och -godis enligt modellen självplock (ett litet paket och en godisstrut åt var och en), och sedan var det dags för de spännande fruktkorgarna.

Varje år ställs stora fruktkorgar med allehanda exotiska frukter fram i fikarummet. Vi är inte så bevandrade i vilka som är goda eller hur de ska ätas, alternativt vad som ska ätas ifrån de olika sorterna, så mycket brukar bli över. I år fick vi med en bruksanvisning, med beskrivning och ätförslag på alla de ”okända” sorterna. Mycket uppskattat!

Vi har testätit alla sorters frukt, med varierande resultat (alla tycker inte om allt), men de chokladaskar som försåtligt var insmugna i korgarna är tömda. Där var det inte fråga om någon provsmakning, utan det sa bara ”smack” så var all choklad slut. Konstigt. 😉

[tags]julfest, fruktkorg, exotiska frukter, chokladaskar[/tags]

2 kommentarer på “Fredagsmys”

Kommentarer är stängda.