Allmänt, Foto, Katter

Hurra!

Lyckan är fullständig – jag lyckades få igång gammeldatorn utan att behöva radera allt jag hade på hårddisken! 😀

För att fira detta, tömde jag mobilen på de bilder jag samlat på mig under rätt lång tid. Nu ska jag inte besvära er med allt för många meningslösa snapshots, men ett par bilder ska ni få.

Jobbjulklappar 2009

Jag börjar med Årets Julklappar från jobbet. Jag kapade åt mig en ljuslykta, modell större, och en strut från Åre Chokladfabrik med knäcktryffel. (Den var god. Mycket god. Och nu är den slut.)

Flaggstångsgran 2009

Dessutom tänkte jag visa den jättesnygga fejkjulgran som riggats upp utanför päronens äldreboende. En sådan smart idé! Jag tror de haft ”riktig” gran tidigare år, för jag har inte sett den där varianten förut. Ändå går jag förbi gården varje dag, på väg till och från jobbet.

Nu ska jag testa lyckan maximalt, och ge mig på att uppgradera WordPress (mitt bloggverktyg). Ja, jag har att välja mellan det eller att sätta igång att rensa kattlådan. (Gissa om jag gör ALLT för att slippa kattlådan så länge som möjligt. En vacker dag kommer jag att välja att vika tvätt, bara för att slippa kattlådan.) (Nej, förresten, jag tar hellre kattlådan.)

På tal om kattlådan; inatt hände ett missöde. B hade råkat stänga in gammelkatten i sitt rum, när hon kom hemrumlandes efter ett glöggparty med vännerna. Strax före 4 i morse vaknade jag av att gammelkatten panikklöste* på hennes rumsdörr, men jag visste inte att han var innanför. Jag trodde han var utanför och ville in, så jag iddes inte stiga upp – och inte B heller…

Så, när hon – så småningom – vaknade med en rejäl baksmälla, så stank det väldigt av kattskit i hennes rum. *he he* Hon fick skura själv, och har fått anklagande blickar av gamlingen hela dagen.

[tags]fixat datorn, mobilbilder, WordPress 2.9, kattlåda[/tags]

*) Han får sådana där idiotanfall ibland och bara panikklöser, men det sker oftast på fönsterrutor (?!?).

2 kommentarer på “Hurra!”

  1. Grattis till dina datoreskapader. Jag vet hur det kan vara ibland, och ändå har jag hållt på och paltat med de här plåtkossorna (datorerna) allt sedan 1992! Tänk att datorer fortfarande kan ge en sådana fullständiga överraskningar! 😯

    /Stefan

  2. Med tanke på att mina tekniska kunskaper är ungefär i nivå med att stoppa kontakten i rätt hål i väggen, så är detta en enastående bedrift! *slår mig för bröstet*

Kommentarer är stängda.