Allmänt

Så klart

Jag hann inte mer än skriva föregående inlägg (om snöröken), så ringde sonen för att låna bilen. *suckar djupt*

Vilken tur att jag inte skrev att ”jag slipper minsann vara orolig”.

Å andra sidan så var jag inte ett dugg orolig den dagen B kvaddade min bil. Inte ett skvatt orolig, faktiskt (innan kraschen, alltså – efteråt var jag VÄLDIGT orolig). Kan förstås ha berott på att det var ljust ute, samt torra vägar med sommarföre…

Det hjälps inte att jag varit och handlat allt-som-behövs-till-julen två gånger; jag måste gå en runda till! Av någon mystisk anledning verkar jag hoppa över vissa inslag på handelslistan, så jag måste komplettera mina tidigare inköp.

Nå, jag har a) skinka, b) skinkspad och c) tunnbröd hemma, och med det klarar vi oss långt. Allt jag ”har kvar” att köpa är extra ordinarie, d v s vi klarar oss faktiskt utan.

Note to self 1: ta upp skinkan ur frysen ikväll så den är tinad när den ska griljeras imorgon kväll. Klart!
Note to self 2: frys in det som är kvar av den gravade laxen medan det finns något kvar. Klart!

[tags]snörök, låna ut bilen, handla till jul[/tags]