Allmänt

Snart klart

I år har jag varit ute i ovanligt god tid med julklappsinköpen. Kan bero på att de är färre till antalet, men idag ska jag göra ett sista ryck. Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska köpa som julklappar åt päronen (nyttosaker).

Annars börjar friden lägga sig. Jag har skyndat mig att göra undan det som måste vara klart före årsskiftet på jobbet, så jag kan vara ledig i lugn och ro. Det enda som nu är kvar att göra är att byta ut almanackorna, eftersom det är nytt år när jag kommer tillbaka.

Det verkar som att jag får skotta mycket snö under ledigheten, även om A skottat gården åt mig igår. Enligt förhandsprognosen kommer de dagar då det inte snöar att vara rejält kalla istället, så vi får se hur det blir med mina mer eller mindre planerade utflykter. Juniorerna, med tillbehör, kanske också behöver låna bilen någon dag – jag vet faktiskt inte.

Eftersom jag kom ihåg att ta ut skinkan ur – och stoppa in laxen i – frysen igår (tack för påminnelsen, Jontas!) så ska skinkan griljeras ikväll. Det är Mycket Viktigt att julskinkan är klar på julaftons morgon. (Med ”morgon” menas i det här sammanhanget ”den tid vi ids börja röra oss ur sängarna”.)

God Jul på er, go’vänner!

[tags]jul[/tags]

2 kommentarer på “Snart klart”

Kommentarer är stängda.