Allmänt

Spjällade revben

Kan man ha det? Jag tror jag drabbats av att soffliggarmusklerna dragit ihop revbenen på ena sidan, för det liksom småhugger när jag andas. Nå, det släpper snart, bara jag börjar röra mig lite mer (bort från datorn, t ex). Jag kan ju ta en snabb & kort joggingrunda till kylskåpet, eller så.

Dagarna flyter ihop lite lagom mycket, då jag inte har några tider att passa. Det kan vara söndag idag, men jag är inte helt säker. Bara jag håller koll på när den 7 januari är, för då ska jag tillbaka till jobbet, oavsett vilken veckodag det är.

Här händer inte så mycket. Jag kanske går över till päronen senare idag, då jag inte varit dit under hela julen. Det spelar ingen roll vilken dag jag än går dit, för farsan gnäller ändå alltid över att vi ungar aldrig hälsar på. Alltså ville jag slippa höra det under julen. Julefrid, vänner, julefrid.

Maten har räckt mer än väl, även om vissa saker börjar ta slut nu. Skinkan är ett minne blott, liksom den gravade laxen (men det finns en bit kvar i frysen, som inte tas upp innan all annan julmat är uppäten). Eftersom juniorerna med tillbehör mestadels håller till i A:s lägenhet, har jag inte gjort apelsinriset än. Det blev liksom bortglömt när jag inte hann göra det på julafton, och det måste ätas samma dag det görs, annars blir det så beskt i smaken.

[tags]julmat, rester[/tags]