Allmänt

Kontakter

Det sägs att det är viktigt att hålla kontakten med folk, och det kan jag väl hålla med om, även om jag är ganska dålig på det. Många jag känner läser min blogg, även om den är ”hemlig” (d v s jag ”marknadsför” den inte som min), och andra försöker jag komma ihåg att e-posta eller ringa till någon gång emellanåt.

Att använda mina ”kontakter” till annat än vänskapssyften har aldrig varit aktuellt. Jag menar att t ex så söker jag inte jobb, eller försöker avancera på något sätt, via vänner & bekanta. Faktiskt vet jag inte om det är särskilt vanligt att göra så? Ibland ger tidningar mingeltips, där det verkar som att man måste mingla på rätt sätt med rätt sorts människor för att ta sig fram. Då står jag hellre kvar där jag är, och fortsätter att vara jag.

Ikväll blir det inget mingel. Jag kan förstås mingla med katterna om jag vill (säkraste sättet att locka fram dem från sina sovplatser är att öppna en kattmatburk) men ser fram emot en ensam kväll. Folk blir alldeles förskräckta när de hör det, men jag har inget emot det. Hysterin över att ha fest och dricka champagne (en dryck som är våldsamt överskattad, om jag får säga vad jag tycker) (och det får jag ju, för det här är min blogg) vid tolvslaget lockar inte mig.

Jag ska alldeles strax ta mig en lång varm dusch, skrubba här och fila där, packa in och smörja, klippa luggen (!), ta på mig ett nytvättat nattlinne och min nya ljusrosa fleecemorgonrock, och sen blir det soffan för hela slanten resten av kvällen. Tänker börja nästa år som en helt ny, uppfräschad människa!

Till alla er andra – oavsett om ni festar, njuter av lugnet eller jobbar – önskar jag ett riktigt Gott Nytt År!

[tags]kontakter, mingel, nyår, uppfräschning[/tags]

2 kommentarer på “Kontakter”

  1. Jag har inte klätt på mig nu heller. Och varför ska man umgås på Föreningsbanken? :mrgreen:

Kommentarer är stängda.