Allmänt

Lunchkoma

Nu har jag fallit i rejäl koma efter lunchen. Som om inte den här dagen var tillräckligt seg sedan tidigare… *muttrar*

Jag har snoozat hur många gånger som helst i morse, men var till slut tvungen att stiga upp. Det är läge att sluta med mitt nattsuddande, nu när julledigheten sedan länge är förbi.

Katterna var som galna i morse. Froppisen och madamen rusade runt i huset, in och ut från under möbler, knuffade stolar, smällde in i dörrkarmar, rev ihop mattorna, gnagade på varandra… Helknäppa små rackare.

Ändå ville de inte gå ut, utan så fort jag försökte locka dem till ytterdörren så sammanslöt de sig och stirrade på mig som att jag inte var riktigt klok. Gå ut och leka? Varför det? Det är ju mycket roligare inomhus!

(Gamlingen fnös bara åt dem och visade att en sann gentleman inte busar före frukost. Följd av en rejäl tupplur.)

[tags]koma, snooza, galna katter[/tags]