Allmänt

Fredag

Så har ännu en vecka gått.

Nej, förresten – den har inte gått, den har sprungit! Jag var säker att det var torsdag i morse, men har under dagen blivit övertygad av mina medarbetare att det verkligen är fredag idag. Så då är det väl så. (Om nu inte alla sammansvurit sig mot mig och bestämt sig för att ge mig en rejäl blåsning…)

Helgens planer innefattar mycket TV, då jag – av olika skäl – inte hunnit se speciellt mycket under veckan. Alla mina inspelningar väntar på mig, så jag tror jag ska börja redan ikväll. För att inte tala om all webb-TV jag har att kolla på också! 🙄

Självklart är jag sugen på ett IKEA-besök, men har inte bestämt något. Det kanske får vänta till nästa helg. Trots allt är det ju inget jag måste ha därifrån på direkten, utan jag klarar mig ännu ett tag. Abstinensen är visserligen svår, men jag ska försöka stå emot.

Tvättstugan skulle behöva besökas, inte bara en utan flera gånger. Dammsugaren lyser med sin frånvaro. Diskmasken behöver tömmas och diskstället likaså. Katterna hade haft skitorgie i kattlådan, såg jag när jag var hem på lunchen, men jag låtsades inte märka det.

Vad ska ni göra under helgen?

[tags]fredag, helgplaner, TV, IKEA, tvätta, städa, diska, skura kattlådan[/tags]