Allmänt

Ojdå

Jag har inte skrivit något på hela helgen! 😯

Det bidde ingen IKEA-resa den här helgen. Kanske nästa eller någon annan helg, det är inte bråttom. Jag har heller inte tvättat eller städat, det kan jag göra en annan gång.

Egentligen har jag inte gjort så mycket under helgen ändå. Jag har sett mina inspelningar, lagat, handlat och planerat mat för veckan som kommer. Besökt morsan. Farsan har legat på akuten den här helgen och har också fått besök. Jag har tankat bilen. Ja, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort under helgen, men den rann snabbt iväg i alla fall.

Min kostomläggning går hyfsat bra, jag försöker att inte fuska allt för mycket eller allt för uppenbart. Det blir faktiskt lättare efter ett par dagar, men jag hade svårt att komma på veckans middagar. Där bör det vara något som tilltalar både B och mig, men som tur var så äter hon det mesta. (A är betydligt kinkigare med maten.)

Angående mat: att äta tonfisksallad med tre katter inomhus är inte att rekommendera. Alla tre var som svultna gamar, vi fick nästan STÅ och äta medan katterna skrek som galningar vid våra fötter och försökte komma åt fisken.

[tags]helgen som gått[/tags]