Allmänt

Tydligen

Tydligen har jag missat att Melodifestivalen har kört igång sina femtielva deltävlingar igen. Det är inget jag direkt gråter över, om man säger så…

Däremot har jag tydligen missat tävlingens stjärna: Dolph Lundgren?!? Vad är detta?

Vilken låt sjöng han? 😉

[tags]Melodifestivalen, Dolph Lundgren[/tags]

4 kommentarer på “Tydligen”

 1. Programledaren Dolph sjöng i mellanakten, eller rättare sagt mimade till sin egen inspelning av Elvis A litle less conversation. Borde finnas på en youtubesida nära dig.

  Märkligt. Detta är andra gången i dag jag fått upplysa någon om detta. Nutidshistoria. Aktuelitet. Hur man nu kan missa se melodifestivalen?!

 2. Jag blev sittande hemma hos min syster den kvällen, efter arbetet. Jag slank bara in på en kopp kaffe på hemvägen.

  Medan jag var där så började Felmelodifestivalen. Jag trodde att jag var för trött för att promenera hem… men efter fjärde bidraget stod jag helt enkelt inte ut med att lyssna på eländet mer. Jag fruktade för min mentala hälsa så jag tvingade mig själv att gå hem!

  På hemvägen lovade jag mig själv att aldrig mer göra om det där med att titta på Felmelodifestivalen igen. Med sådana startfält kan det inte vara så märkligt att vi aldrig vinner, där ute i Europa.

  Den som skrev programledarnas konversation måste varit full och fullkomligt ointresserad under arbetet. Du missade ingenting! Jag lovar.

  /Stefan

  1. Förr fick man stå ut med 10-12 låtar, och den minst usla gick till final. Nu är det massor av låtar, fler finaler – men musiken blir bara sämre och sämre. Nä, den svenska uttagningen lämnar mig oberörd.

   Jag har så många andra kanaler numera att välja mellan (om jag inte ser något jag spelat in) så jag måste inte se eländet när jag inte vill.

Kommentarer är stängda.