Allmänt

Betrodd

Jag är betrodd att få ha Ansvaret på min avdelning, idag efter lunch. Här sitter jag ensam, och är både anställd och chef och allt däremellan. Det gör inget, läget är under kontroll. Telefonen är så tyst att jag tror jag måste ringa någon för att se om den funkar. Inga besök, heller. Tyst, tomt och öde i korridoren.

Jag har rensat lite runt skrivbordet, och sneglar på en bunt papper jag borde scanna in – men jag sparar det till måndag. Det är inget brådskande, och då hinner jag kolla upp ett par små frågor jag hade om materialet innan jag börjar. Tusen gånger enklare att göra det rätt från början än att börja göra om.

Det ser ut som att kylan fortsätter under hela helgen. *djup suck* Jag har en massa inspelningar att se, och ett par böcker som ännu är olästa. För att inte tala om alla de böcker jag har som är ohörda… Jag ligger efter i min ljudbokslista. Behöver bara bunkra upp med kattmat och cigg så klarar jag helgen utan att behöva gå ut i onödan.

[tags]fredag eftermiddag[/tags]