Allmänt

Nää-äh!

*stampar ilsket med foten*

Nu vill jag inte längre! Förbaskade vinterkyla!

*hytter med näven mot himlen*

-30 grader den dagen jag måste åka till K!

Om det inte var för att jag fått vänta två år på att få en tid, så skulle jag ringa och säga att det är för kallt, men jag vill inte behöva vänta två år till…

*muttrar*
*söker fram fler lager kläder*
*muttrar ännu mer*

Det har varit en ovanligt kall vinter i år, tycker jag. Antingen det, eller också har jag förträngt tidigare vintrar. Det märks – om inte annat – på snön. Den är som pulver, hela vägen ner till marken, då vi inte haft någon blida som ”slagit ihop” den. Nu har vi ännu en köldperiod, vilket verkar vara priset vi får betala för att se solen. Soliga dagar ger klara och kalla nätter.

Nå, hellre kallt än snö, brukar jag säga – men nu börjar det vara nog. Det hade inte alls gjort något om det varit 10 grader varmare, eftersom jag ska iväg med bilen. Som tur är, kan jag avvakta ännu ett par timmar innan jag åker – det kan hinna bli lite varmare. (Inte 10 grader, men i sådan här kyla är varje grad varmare något att vara tacksam över.)

UPDATE
Jomenvisst blev det varmare: -25 hela vägen till K, och -27 hela vägen hem.

[tags]vinter, kyla, 30 grader kallt[/tags]

2 kommentarer på “Nää-äh!”

    1. Det är samma K vi tänker på (C skvallrade att du var där, jag ringde när hon var barnvakt) men jag firade med att åka till syrran istället. IKEA får jag ta en annan gång!

Kommentarer är stängda.