Allmänt

Fyrkantiga ögon

Ännu en söndagskväll då jag sitter med fyrkantiga ögon. Även om jag ser mycket TV (läs: sover framför TV:n) under veckorna, så är det under helgerna jag ser mest TV. Då måste jag ju se allt jag spelat in under veckan som gått. Nu är jag precis klar, strax innan det börjar spela in det jag ska se nästa helg.

Jo, jag vet. Jag har inget liv. Är det inte så juniorerna brukade säga åt mig för några år sedan, då de var i tonåren? Eller är det så att mina vardagar är alldeles för ospännande, som gör att jag söker spänning i alla mina kriminalserier på TV istället? Det är nog snäppet närmare sanningen.

Annars kan det vara informationsflödet som får mig att balla ur. Om jag inte häckar framför TV:n så sitter jag med en dator. Måste kolla mina favoritprogram, favoritbloggar, läsa tidningar, kolla nyheterna, hålla mig uppdaterad, jämt och ständigt. Jag skulle få krupp av att vara utan allt detta – hur tusan klarade jag mig förut?

Egentligen är det nog läge att ta en paus, lugna ner suget efter information en smula, bara koppla av – eller heter det ”koppla ner”? Nej, jag tänker inte sluta blogga, inte ens pausa från bloggandet, men att en eller annan stund sitta och ”bara vara” skulle inte vara helt fel.

(Och nu sitter den jäkla katten på sladden till datormusen igen. Hon kan verkligen konsten att ”bara vara”.)

[tags]TV, dator, information[/tags]

2 kommentarer på “Fyrkantiga ögon”

  1. …och jag misstänker att jag håller på att fastna i Facebook fällan… Hur kunde det hända????

    1. NEEJJJ!!! Inte du också! Ännu en förtappad själ! 😉

      Jag är snart den enda människan på jorden som inte har FB – och det är jag stolt över! *sätter näsan i vädret* Då kan jag säga ”vadvardetjagsa” när FB sålt era själar till djävulen eller annan intressent. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.