Allmänt

Eftertraktad bil

Min bil blev helt plötsligt väldigt eftertraktad.

  1. Direkt efter jobbet måste jag plugga i den för att hinna få den varm innan B ska hämtas från (extra-)jobbet.
  2. Sen är det bara att plugga i den igen – den ska vara varm tidigt i morgon bitti, då hon jobbar nästa pass.
  3. Fredag morgon är det min tur att ha den, fram till lunch…
  4. …då A tar över den resten av dagen…
  5. …men det kan hända han skjuter upp sin resa till L och gör den på lördag istället…
  6. …så jag får göra min IKEA-resa först på söndag.

OK, jag kan skjuta upp IKEA-resan till en annan helg om det fortsätter att vara kallt. Det är ingen brådska, inget jag måste ha precis nu. (Hur många gånger har jag sagt det nu? Här anas en viss abstinens, tror jag. 😉 )

Jag känner redan lönen (på fredag!) rinna mellan mina fingrar. Speciellt när jag betalar räkningar. Jag vet t ex inte om jag törs öppna nästa räkning från värmeverket… Det är nytt rekord varje gång. (Jag ska inte klaga. Det är varmt och skönt inomhus.)

[tags]bilbokning, motorvärmare, räkningar[/tags]