Allmänt

Fuskar

Jag fuskar just nu med min kostomläggning så det visslar om det. Det började i lördags, då jag inte kunde stå emot lockropen från sötsakerna som ropade på mig. Efter det har det bara burit iväg käpprätt nedåt… Nå, det är bara jag som ska må dåligt över detta och skylla mig själv.

Dagens väder är snö, snö och mera snö. Inte mig emot, då vi nu slipper den förlamande kylan för några dagar. Jag hörde t o m ett rykte i fikarummet om att det kan bli plusgrader på söndag! *gör vågen* Vi har visserligen inte sett några plusgrader än, men bara att det finns hopp inom en snar framtid gör att livet genast känns mycket lättare.

Min näsa är så rinnig idag. Den bara rinner och rinner, och så nyser jag i tid och otid. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk, så jag hoppas det bara är något som skuttar förbi mig utan att fastna. Katthår i näsan, kanske? Jag har ju katthår i kläderna, tandborsten, maten, lamporna och överallt annars, så varför inte i näsan också? Japp, så måste det vara. (Nej, jag är inte allergisk.)

Månntro när mitt paket kommer? Jag vill ha det nu! Prova kläderna och se hur de passar* (och skicka tillbaka det som inte passar), och kanske t o m börja förbereda packningen. (OK, jag kanske har liiite resfeber – men det var ju så länge sedan!) Jag skulle även vilja shoppa loss på bokrean, men behärskar mig. Där finns inget jag behöver, bara sådant jag vill ha. Kläder har lite högre prio. För att inte tala om skor – men det är en annan historia.

[tags]fusk, snö, snuva, postorder[/tags]

*) Måste bara komma ihåg att INTE prova kläder framför badrumsspegeln igen, då den måste vara felkonstruerad och ger en väldigt osmickrande bild av mig… *harkel*