Allmänt

Till sist

Nu har jag betalt räkningarna. Adjöss med den lönen! Typiskt mig att spara till sista dagen på månaden (så de inte dras förrän imorgon) men nu är det gjort.

Det är bara ett fel: jag skulle behöva en till lön, nu direkt. Det blev ju nästan inget över!?! Nå, om jag låter bli att handla mat och tanka bilen innan den 27:e, så ska jag klara det. Bara 27 dagar kvar…

Uppvärmningen av huset kostar mer och mer för varje månad, känns det som, speciellt när vintern varit så kall som i år. Det är först nu som den värsta kylan har släppt och det äntligen blivit varmare, bara 10-15 grader kallt. Rena blidan, jämfört med hur det känns när termometern visar -30 dag efter dag.

Tack och lov är det här en kort månad, så det går fort till nästa lön. Jag kan inte begripa varför allt möjligt samlas och kommer att betala precis i februari? Oavsett om det är sådant man betalar varannan månad, kvartalsvis eller halvårsvis, så kommer alla räkningar just den här månaden. Det känns skumt.

Nu ska jag inte gnälla mer idag. Jag kommer att klara den här månaden också, precis som jag klarat tidigare månader.

[tags]räkningar, lön[/tags]