Allmänt

Inte den enda

Jag är inte den enda som är less kylan, visar det sig. Om det inte blir varmare snart kommer vi att bryta ihop, en efter en, på min arbetsplats. Det känns som att min temometer, hemma  i hallen, har gått sönder. Den visar -30 (eller ännu kallare) varenda jäkla morgon!

Jag är inte heller den enda som gillar att snooza på morgnarna när väckarklockan ringer. Det ironiska är att under helgerna, då jag kan sova hur länge jag vill utan att snooza, vaknar jag ofta extremt tidigt och är jättepigg. Jag kanske behöver ställa väckaren lördag-söndag också? Då skulle jag sova både gott och länge.

[tags]less kylan, snooza väckarklockan[/tags]

3 kommentarer på “Inte den enda”

  1. På tal om snoozning så vet jag precis vad du pratar om. Väldigt irriterande, eller hur!
    Trevlig helg och sovmorgon!

  2. Therese & Tove: Det är så typiskt, att vakna tidigt precis de dagar man verkligen FÅR sova längre. 🙄

Kommentarer är stängda.