Allmänt

Hungrig

Jag är ofta uppe och springer på nätterna. Ja, inte ”springer” utan ”rör på mig”. Diskar, sitter vid datorn, och annat jag kan hitta på.

Tidigare åt jag ofta lite grann när jag ändå var uppe och rörde på mig. Te & smörgås var mer eller mindre standardrätt. Nu har jag slutat med det, efter att ha börjat med LCHF, för jag är inte hungrig framåt småtimmarna.

Inte förrän idag! Och det beror på att jag ska lämna prover på fastande mage imorgon (idag), helt klart. Annars hade jag inte känt mig hungrig/sugen, om jag hade fått äta.

Problemet kommer att bli när jag sovit mera (ska strax gå och lägga mig igen) och vaknar igen. Då gäller det att komma ihåg att jag inte ens får dricka kaffe. INTE DRICKA KAFFE?!?! Hur ska det gå till? Jag kommer att hinna hälla i mig halva kaffekoppen innan jag ens är i närheten av att komma ihåg fastan.

(Att jag kommer att vara väldigt sur och grinig får de stå ut med. Det var faktiskt de som började.)

UPDATE
Jag klarade av att hålla mig fastande. Nu är jag tillbaka på jobbet och har hunnit suga i mig en kopp kaffe. Humöret är sakta på väg upp ur skorna, och alldeles strax är det lunch!

[tags]provtagning, lämna prover, fasta[/tags]