Allmänt

Sugen

Jag blev ordentligt sugen på att åka till IKEA under helgen, för att shoppa lite kissemissgrejer…

Ja, alltså, jag råkade kika in på ett kattforum och hittade en intressant IKEA-relaterad tråd. Problemet är att varan a) inte finns på webbsidan men b) eventuellt kan finnas i varuhuset. Eventuellt. Det är där jag tvekar. Tänk om den inte finns, så jag gör resan i onödan?

Fast, samtidigt kan jag ju mäta upp vissa utrymmen jag behöver förvaringslådor till, försöka bestämma mig för vilka nya glas jag vill köpa, fundera en gång till på gardiner, etc… Det enda jag inte behöver den här gången, är väl tavelramar.

Det är så att varje gång jag är på IKEA så köper jag en eller ett par (eller fler) tavelramar. Visserligen har jag inga motiv att sätta i dem, men det löser sig väl så småningom. Förr eller senare dyker något upp, som kan behöva ramas in – och då har jag en passande ram!

I-landsproblem, javisst, men ett trevligt sådant! 🙂

[tags]IKEA, i-landsproblem[/tags]