Allmänt

Pengadrömmar

Fredag efter lunch.
Löningsfredag.

Perfekt läge för att fundera på helgens aktiviteter. Shoppingrunda? Nej, inte sedan jag börjat med budgeten igår. Den ska jag däremot ta tag i under helgen. Hoppas det blir riktigt dåligt väder, snöstorm och snålblåst, så jag kan sitta inomhus med gott samvete. 😉

Jag har en plan. OK, jag funderar på att skaffa mig en plan. Måste budgetera färdigt först så jag ser vilka små gungor som kan dra in de stora karusellerna åt mig. Visserligen sägs det att man inte blir rik av att arbeta, men lite grann skulle jag kunna lägga undan (mer än jag sparar nu)?

Det är första gången jag längtar hem för att kunna betala räkningarna så snabbt som möjligt (så kan jag lägga in dem i budgeten sedan)!?! Det har nog aldrig hänt förr. Inte såvitt jag minns.

[tags]budget[/tags]