Allmänt

Försöker rätta till

Det går ganska bra med min genomgång av budgeten ikväll, men nu ska jag lägga av för idag. Dels blir ni less att höra mig tjata om budget, dels blir jag alldeles blingrig i skallen av att dubbelkolla allt varv efter varv.

Jag har hittat de flesta (?) felen jag gjorde igår. Inte nog med att jag hade dubblat alla lånekostnader (t ex lagt billånet under både ”Bil” och ”Lån”), jag hade gjort likadant med alla försäkringar… Att jag dessutom bokfört en inkomst bland utgifterna gjorde inte saken bättre, men nu börjar det bli rätsida på räkenskaperna. 🙂

Mitt sinne för ekonomi är inte det bästa, men jag är ännu långt från Lyxfällan. Jag missade gårdagens avsnitt, men får väl söka rätt på det online när jag har tid. Tidigare har de visat avsnitt jag redan sett, men jag tror de kört igång en ny säsong nu.

[tags]ekonomi, budget, Lyxfällan[/tags]

2 kommentarer på “Försöker rätta till”

  1. Tror det var tredje avsnittet på nya säsongen som sändes. Repris söndag eftermiddag. Programmen är förlängda med 10 minuter.

Kommentarer är stängda.