Allmänt

Skafferirensning

Idag är det dags: jag ska rensa skafferiet!

Inte så att jag är pank – fick ju lön igår – men det behöver göras, har länge behövt göras. Under ”väntetiden” har jag köpt diverse förvaringsboxar i plast, som ska användas till att sortera upp matvarorna i.

Tänkte försöka få bättre ordning och, framför allt, bättre överblick över vad jag egentligen har i gömmorna. En del saker kan behöva slängas också…

UPDATE
Nu har jag ett väldigt snyggt, urrensat, sorterat och välordnat skafferi! (Och massor av matvaror jag glömt att jag någonsin köpt. Det blir intressant middag idag…)

[tags]skafferi[/tags]

2 kommentarer på “Skafferirensning”

  1. Hej! Vi har en hopplös lägenhet som saknar ett rejält skafferi! Ett nederskåp med utdragbara hyllor har blivit skafferi, o jag lovar, man har noll koll på vad som ligger bakom första raden med varor! Dessutom är hyllorna så tröga så jag inte orkar dra dem…så det blir till att ofta krypa ner på knä för att leta konservburkar…
    Valparna växer så det knakar o idag ska dom döpas! Vad dom ska heta vet bara dottern, hoppas hon snart skriver i sin blogg. Vi ska försöka låta bli att bli med valp, två hundar räcker säger förnuftet…
    Kramen

    1. Det funkar likadant när man har ett stort skafferi, från golv till tak, som är djupt. Allt utom ögonhöjd försvinner längst bak på hyllorna.

      Det är därför jag nu sorterat in allt i plastbackar som jag lätt kan dra ut från hyllorna. Mina knän är alldeles för dåliga för att jag ska kunna gå ner på knä. Eller, ner kommer jag alltid, men inte upp igen. 😉

Kommentarer är stängda.