Allmänt

Ren tillfällighet

Det var bara en ren tillfällighet som gjorde att jag upptäckte att det var torsdag redan idag. Eftersom veckan är kort, känns det som onsdag.

För att ytterligare förvirra mig, angående om det är onsdag eller torsdag, så är A och jobbar med oss idag. Andra veckor är hon med oss på onsdagar, men just den här veckan bytte hon dag. Inte konstigt jag blir dagvild!

Vad jag ville komma fram till var att jag faktiskt (intresseklubben noterar) kom ihåg att tömma och bära ut soporna redan igår kväll, eftersom vi har sophämtning idag. Under vintern har vi bara tömning var fjärde vecka, så det gäller att pressa ner så mycket som möjligt i tunnorna (brännbart + kompost) de gånger de ska tömmas.

Jag har dessutom ett stort antal sophinkar/ papperskorgar runt om i huset, då jag – vis av erfarenheten – vet var skräp samlas. En på vardera toaletten, två i köket (vanliga sopor samt kompost), två i vardagsrummet (under soff- respektive datorbordet), en i sovrummet… Jag har ändå säkert glömt att räkna upp någon.

B (på jobbet) blev så förvånad när hon hörde hur många sopkorgar jag har. Hon hade bara en enda i hela huset, den under diskbänken. Vad?!? Är det möjligt? Är det hon eller jag som är onormal? Hur ser det ut hos er? Jag lägger upp frågan som röstning i sidopanelen, men ni får gärna svara även här i kommentarerna.

[tags]sopor, sophämtning[/tags]