Allmänt, YouTube

Regniga natt

Det har regnat hela dagen. Inte bara ett stilla droppande, utan ett ordentligt, skvalande regn. Helmysigt!

Perfekt väder för att tryna på soffan – vilket jag har gjort. L och E kom förbi, och jag följde med dem till N för att äta middag, men sedan var det soffan som gällde igen. B håller på med flytten, så henne ser jag inte mycket av. Hon (och min bil) är nu i L och ska stanna tills imorgon.

Först har jag sett på TV (surprise surprise) men så låste sig boxen när jag bläddrade för snabbt mellan inspelningarna. Det brukar den göra då och då, så jag gjorde som jag brukar: drog ur kontakten ur väggen en liten stund, innan jag pluggade in den igen. OJ! Houston, we have a problem…

Nu startar TV:n, men inte boxen. Den visar mystiska felmeddelanden som inte finns beskrivna i handbokens felsökningsavsnitt. Självklart hade telefontiden för service tagit slut för dagen också, så nu står jag i valet och kvalet:

  1. Se en DVD (TV:n funkar ju även om inte boxen gör det)
  2. Läsa en bok (har två olästa som väntat på det här tillfället)
  3. Sitta vid datorn
  4. Gå och lägga mig

Jag är faktiskt ganska sugen att använda alternativ 2 + 4, då det är rätt mysigt att ligga i sängen med en god bok och höra regnet smattra mot taket/ fönstret. En lätt kattmassage på ryggen under tiden är inte heller helt fel. Måste bara vänta in madamen, som gått ut sin kvällssväng och inte vill bli lämnad ute hela natten i regnet. (För att undvika missförstånd: det är inte madamen som masserar, det är froppisen som gör det. Jag vill ändå inte lämna någon katt ute i det här vädret.)

[tags]regn, Anna-Lena Löfgren, Regniga natt[/tags]