Allmänt

Utan TV

Nej, det är jag inte, däremot utan satellitmottagare. Till slut fick jag tummen ur och ringde kundtjänst, som konstaterade – efter att jag rabblat upp mina felmeddelanden – att en sladd med adapter behövde bytas ut. De skickar en ny, så jag får väl se när den dyker upp. Om en vecka eller två eller tre… *suck* Under tiden kan jag passa på att se alla filmer jag köpt och inte hunnit se, för själva TV:n och DVD-spelaren fungerar ju.

Annars har jag faktiskt annat att göra också. Sitta vid datorn :mrgreen: eller städa :mrgreen: :mrgreen: eller vika tvätt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: – bara att välja fritt mellan sysselsättningarna! En viss städiver börjar komma över mig, tro det eller ej, när solen försöker skina in genom de skitiga fönstren* och visa var dammråttorna samlats. Att B håller på med sin flytt gör saken dessutom mycket lättare för mig, då har jag bara mina egna saker att flytta omkring mellan rummen.

Jag läser med både ögon och öron. Klämde i mig en Harry Bosch i pocketform i natt och har precis börjat höra på en ny ljudbok, av en författare jag tror jag hört en bok av tidigare. Ibland tar jag med ljudboken jag håller på med för tillfället till sängen för att läsa innan jag somnar, men det är farligt. Det blir lätt stora luckor i handlingen, för att inte tala om hur svårt det är att hitta tillbaka till där man var innan man somnade…

[tags]satellitmottagare, Hotet, Michael Connelly, Harry Bosch, Rymd utan stjärnor, Jonas Moström[/tags]

*) Ja, inte idag, då det varit mulet och småregnat från och till hela dagen.