Allmänt

Snabb men lång dag

Hemma igen efter kursen/ träffen jag varit på, med mina jobbarkompisar. Det var mycket att höra och lite att göra, men ändå gick dagen fort. Trots det känns det som en väldigt lång dag, men det är dels för att jag stigit upp och gått till jobbet i svinottan (långt att köra till kursen) så jag nu börjar bli trött, dels har jag hela den härliga, soliga kvällen kvar att göra vad jag vill! 🙂

När man är på kurs är maten det viktigaste, med toaletter som god tvåa. Lunchen var supergod och till eftermiddagskaffet fick vi dessutom äppelpaj med vaniljsås…! *slickar mig om munnen* Det var lite snålt med tillgång till toaletter – lång kö varje rast – men jag kunde rationalisera: gick och rökte först, och slapp därmed köa till toan.

Tänka sig, min postlåda var proppfull när jag kom hem: sladden med adapter, till satellitmottagaren, har kommit, och dessutom har jag fått en ny tandborste. Min elektriska tandborste bröt ihop för ett tag sedan och jag skickade in den för utbyte, då den var rätt ny.

Gamlingen och froppisen satt och skrek åt mig på trappen när jag kom hem. De har fått vara ute hela dagen, stackarna. *inte alls synd om* Nu har de ätit och vilar sig på lämpliga ställen (yllefilten och så). Madamen har jag inte sett till men hon brukar gå längre promenader än de andra två, både i avstånd och tid. Hon dyker nog upp så småningom.

[tags]kursdag, god mat, mycket post, hungriga katter[/tags]