Allmänt

Uppfriskande

Efter en uppfriskande tupplur på ett par timmar (!) är jag redo för kvällens övningar. Diskmasken behöver tömmas, tvättstället skulle inte må dåligt av en träff med (disk-)borste och microfiberduk, både köks- och soffbord behöver rensas av… Men jag vill inte. Jag fastnar nog här framför datorn en stund till. 😉

Jag insåg att det var dags att gå hem från jobbet för dagen, när jag bara gjorde fel – och fel igen. Att börja om med någonting när man är nästan klar, är inte roligt, speciellt inte när det är jag själv som gjort fel (så jag inte kan skylla det på någon annan 😉 ). Att måsta göra det två gånger – då kan man lika gärna gå hem och dra något gammalt över sig. (I det här fallet yllefilten. Och en katt.)

Hela gänget på min avdelning har gått runt och gäspat idag. Det sög verkligen krafterna ur oss att åka på kurs igår! Själva kursen var väl inte så ansträngande, men att sitta rätt upp och ner för att bara lyssna en hel dag var det. Att dessutom tillbringa flera timmar i bil – utan rökpauser (som jag alltid tar när jag åker ensam, både för att röka och för att sträcka på mig) – gjorde oss lite ledbrutna idag. Somliga mer än andra…

B kom tillbaka med bilen sent i går kväll. A kom och hämtade bilen tidigt i morse. Jag skulle följa honom ut och ”röka iväg honom”, då jag såg honom stanna på gården och kolla runt omkring sig. Då kände jag också lukten av brandrök. Det visade sig att det var ett hus som brann ner, en bit härifrån. En ung familj blev hemlös. Ruggigt! 🙁 Ingen blev skadad, såvitt jag vet, men allt brann inne.

[tags]tupplur, dra något gammalt över sig, kraftlös, brand[/tags]