Allmänt

Kvavt

Det har varit kvavt idag, nästan så jag väntat åska. Den har jag inte sett eller hört, men den tryckande klibbiga värmen fortsätter under kvällen.

Tog en uppfriskande (nåja) lur under eftermiddagen, så få se om jag kan sova inatt. B har jag inte sett till, men hon kan ha hunnit förbi medan jag sov – eller också har hon åkt direkt till festen.

På tal om fest – ikväll är det Rockabilly Party på hotellet, och då och då glider en amerikanare förbi med förfriskade ungdomar och stereon på full volym. Deras föräldrar (eller den generationen) kommer igång senare, antar jag.

Ungdomen nu för tiden hör förstås inte på tidstypisk musik, utan det är det vanliga dunkadunkat som spelas i bilarna. Ren hädelse, om jag får säga min mening.

Jag har haft på TV:n i bakgrunden medan jag skrivit det här. Ett sällsynt taffligt avsnitt av ”Så ska det låta” har plågat mina öron under tiden. Jag brukar se något avsnitt då och då, men önskar jag missat det här.

Oj, nu är gnällkärringen inom mig på väg fram! 😳

[tags]tryckande värme, rockabilly, Så ska det låta[/tags]

2 kommentarer på “Kvavt”

Kommentarer är stängda.