Allmänt, Foto

Ett år äldre

Nu har jag gjort undan ännu en födelsedag. Känner jag mig då äldre och visare? Nej, inte ett dugg! 😛

Shoppingrundan var en present till mig själv, från mig själv, kombinerad med akut behov av nya däck, IKEA-sug och löneutbetalning.

Egentligen började uppvaktningen redan på torsdagen, då min chef köpte blommor åt mig (det gör hon alltid när vi fyller år; gulligt av henne) som jag hann få innan jag skulle åka till tandläkaren.

På kvällen kom I och C förbi, med present och en morotskaka! C känner allt för väl till att jag sällan bakar, inte ens till högtidsdagar, så hon tog med sig fika. Gott och verkligen oväntat!


Vi hann äta upp halva kakan innan jag kom ihåg att fota.


Det syns inte på bilden men det sitter en rödrandig katt bredvid pumpen som är målad på spadbladet, och så står det ”välkommen” på skylten på spadskaftet.

Syrran köpte en sparbössa som inte går att öppna, så allt jag stoppar i den blir kvar. OK, det går att lösa med en konservöppnare, men sedan kan man inte använda sparbössan fler gånger. (Om inte plastlocken jag använder till kattmatburkarna passar? Värt att undersöka.)

Den resa till L som jag planerat till idag får utgå. Dels fick jag inte tag i hyllan åt B, dels törs jag inte gå in på kontot och se om jag har några pengar kvar att leva på…

Dessutom har jag mycket att göra här hemma. Klippa gräset och städa, t ex. Jag ”ska bara” först… 😉

UPDATE
En chokladask ramlade in under dagen också. Jag bjöd ifrån den, så jag nu kan säga att jag minsann inte ätit upp HELA asken själv…

För övrigt är gräset ännu inte klippt. Men jag har städat.

[tags]födelsedag, presenter[/tags]

4 kommentarer på “Ett år äldre”

  1. Grattis så här i efterskott.
    En bilmekaniker berättade en gång för mig att bilen är den bästa sparbössa som finns. Man stoppar in massor med pengar i den och de kommer ALDRIG ut igen.

Kommentarer är stängda.