Katter

Misstag

Ibland gör man misstag. Jag gjorde ett idag.

Satt och fipplade med mobilen och kom på att jag skulle radera bilderna jag hade i den, då jag ändå fört över dem till datorn med hjälp av Picasa. Sagt och gjort: jag valde ”radera” och vips var bilderna borta.

Det var bara det att jag raderat fel bildmapp… Istället för bilderna jag har på minneskortet – som är kopierade till datorn – raderade jag de som var i telefonens minne, d v s de jag använder som displaybild till telefonen. Inga bilder på froppisen kvar!!! (I telefonen, alltså. På datorn har jag henne i alldeles för många upplagor.)

Försökte åtgärda saken genom att fota henne när jag kom hem, men hon var inte på modellhumör idag. Hon, som annars är världens linslus, vände bara bort huvudet hela tiden och gick till slut iväg. Inget sött ansikte på min mobil idag, alltså. Men jag har flera bilder på hennes nacke!

[tags]linslus, fotomodell[/tags]

2 kommentarer på “Misstag”

    1. Ibland har jag lite för bråttom, men det var ingen stor katt-astrof den här gången. Jag kan ju ta fler bilder av froppisen.

Kommentarer är stängda.