Allmänt

Lördagsmys

Jag tog så lång sovmorgon i morse, att jag var tvungen kolla om det var idag eller sent i går kväll jag vaknade: kvart över elva!!! Så länge har jag inte sovit sedan… jag minns inte när.

Huset är ordentligt utkylt nu, efter att ha sovit med myggfönstren isatta. Det blåser ordentligt, så gardinerna fladdrar och dammråttorna rusar över golven. Jag funderar på att stänga fönstren igen, men då vädret är soligt värmer det i så fall upp inomhusluften. (Jag gillar att ha svalt.) Dessutom innebär fönsterstängning en massa möbelflyttning för att komma åt alla haspar och hakar som behöver kommas åt. Bökigt.

A var förbi och slappade med mig framför TV:n en stund. Gamlingen tryckte in sig på samma soffa som A, och jag har haft verkligt roligt åt hur de försökt konkurrera bort varandra från den. Gamlingen avgick med segern, mest för att avsnittet A och jag såg tog slut, så han skulle åka hem till sig igen.

Jag har inga middagsidéer idag. Borde fara och handla, men vet inte riktigt vad. OK, ett par saker står skrivna på tavlan jag har på kylen, men ingen direkt mat. Då det blåser så väldigt idag, kommer jag väl att slippa grannarnas (aptitretande) grillos under kvällen. Alltså, igår ville jag rusa över till dem med en stor, fet flintastek (el dyl) och fråga om jag fick vara med och grilla.

[tags]sovmorgon, myggfönster, grillning[/tags]