Allmänt

Boaorm

Igår åt jag – som tidigare nämnts – en rejäl lunch. Vi, som var med, är inte riktigt överens om den var en tre- eller fyrarätters, men ingen hade ätit middag på kvällen… Själv lade jag mig på soffan och smälte maten när jag kom hem. Ja, efter att ha gett katterna mat, förstås.

När det vankas god mat äter jag som en boaorm som slukar en antilop. Jag äter helt enkelt tills det inte finns något kvar. Sedan faller jag i dvala och smälter mitt byte, gärna i skuggan på någon skön plats.

Det är inte världens bästa ätbeteende, och har därmed satt spår både på vågen och kroppen. Helt plötsligt har jag upptäckt att min midja har flyttat sig uppåt! De kjolar jag använde förra sommaren, med resår runt midjan, halkar bara upp under brösten i år. Som att klä en badboll, ungefär!?!

Det är INTE läge för Beach 2010, m a o. Jag får sikta på nästa år – eller det där efter…

[tags]lunch, boaorm, smälta maten, midja, beach 2010[/tags]

4 kommentarer på “Boaorm”

 1. Du har så rätt tjejen, hellre planera än plantera, det ska jag ta fasta på! Det finns en massa gamla fina torpväxter runt huset som blir fina bara man rensar lite runt om. Huset ligger ett par tre mil härifrån, så det blir inga längre sträckor att åka skytteltrafik…
  O jag som gillar resår i midjan, eller där midjan borde sitta, jag har mera problem med magen som sjunker neråt år för år, snart är den väl mellan knäna, haha
  Ha nu en fin midsommarhelg, ska kolla om jag ser några knätofsar som dansar runt stången
  Kram

  1. Jag hade kvar min midja förra sommaren, förstår inte vart den tagit vägen…?

   Trevlig midsommar!

 2. Hej Snigelland!
  Vilken sjukt bra beskrivning av vad som händer när man slukar ett skrovmål:) Jag fnissar gott framför min skärm och får genast uppslag till nya serier:)

  Prickig midsommar!
  /Lilla Kompisen

  1. Kul att jag kan inspirera någon!

   Trevlig midsommar, med eller utan prickar!

Kommentarer är stängda.